Hoidot

IMG_7958 (1)

KRANIOSAKRAALITERAPIA

Kraniosakraaliterapia (CranioSacral Therapy – CST) on lempeä ja kokonaisvaltainen manuaalinen hoitomuoto.

Hoidolla tuetaan kraniosakraalijärjestelmän toimintaa ja tätä kautta kehon itsekorjautumismekanismia. Nimensä mukaisesti kraniosakraaliterapiassa vapautetaan jännitystiloja erityisesti kallon (cranium) ja ristiluun (sacrum) välisellä alueella, ja se vaikuttaa sidekudosverkoston kautta koko kehoon. Hoito tasapainottaa keskushermoston toimintaa ja vaikuttaa niin kehon, mielen kuin tunteidenkin tasolla. 

Kraniosakraaliterapiasta voi olla apua muun muassa erilaisiin kehon kipu- ja jännitystiloihin, päänsärkyyn/migreeniin, unettomuuteen, stressiin, uupumukseen, purentaongelmiin ja vatsakipuihin. Hoito sopii myös, jos hermostosi käy ylikierroksilla tai tarvitset muuten vain rauhaa ja tasapainoa itseesi. Hoito voi olla tukena myös erilaisissa henkisissä prosesseissa ja tuoda niihin ymmärrystä ja tilaa. 

Itselleni hoitajana on tärkeää kohtaaminen ja sallivan tilan luominen. Toivon, että jokainen voi kokea voivansa tulla hoitoon juuri sellaisena kuin on ja kaiken sen kanssa, mitä on juuri sillä hetkellä meneillään. Tuon itse hoitotilanteeseen läsnäoloni ja koen, että koko hoito rakentuu tämän hetkessä olemisen pohjalle. Silloin voin parhaiten tuntea sen, mitä hoidolta tarvitset.

Kävin itse ensimmäisessä kraniosakraalihoidossa noin 15 vuotta sitten ja vaikutuin heti tästä hienovaraisesta ja tehokkaasta hoitomuodosta, josta sain paljon apua niin henkisesti kuin fyysisestikin. Olin haaveillut kranio-opinnoista jo ensimmäisistä hoidoista lähtien ja joulukuussa 2021 oli vihdoin sen aika. Opiskelen kraniosakraaliterapiaa Upledger Institute Finlandissa.

Hoito tehdään vaatteet päällä ja kosketus on koko hoidon aikana kevyt ja kehon omaa korjautumisprosessia tukeva. Suosittelen, että valitset hoitoa varten mukavat ja joustavat vaatteet, joissa sinun on helppo olla ja rentoutua.

Hoito kestää kokonaisuudessaan noin 75 min.

Hinta 50€ (sis alv 24%)

Lämpimästi tervetuloa kokemaan kranion syvyys, kauneus ja toimivuus. 

If you put your hands on people to make them feel better, then love has to go with those hands. That’s how you facilitate transformation.

-Dr. John E. Upledger