Hoidot

IMG_7958 (1)

KRANIOSAKRAALITERAPIA

Kraniosakraaliterapia (CranioSacral Therapy – CST) on lempeä ja kokonaisvaltainen manuaalinen hoitomuoto.

Hoidolla tuetaan kraniosakraalijärjestelmän toimintaa ja tätä kautta kehon itsekorjautumismekanismia. Nimensä mukaisesti kraniosakraaliterapiassa vapautetaan jännitystiloja erityisesti kallon (cranium) ja ristiluun (sacrum) välisellä alueella, ja se vaikuttaa sidekudosverkoston kautta koko kehoon. Hoito tasapainottaa keskushermoston toimintaa ja auttaa elimistöämme ylläpitämään sen toiminnoille tärkeää homeostaasin tilaa.

Kraniosakraaliterapiasta voi olla apua erilaisiin kipu-, jännitys- ja epätasapainotiloihin, kuten päänsärkyyn/migreeniin, unettomuuteen, stressiin, uupumukseen, purentaongelmiin, selkä- ja vatsakipuihin sekä hormonaalisiin haasteisiin. Hoito sopii hyvin tueksi kaikenlaiseen kokonaisvaltaiseen palautumiseen ja eheytymiseen – esimerkiksi trauman, tapaturman tai leikkauksen jälkeen. Hoidon avulla keho saa tilaisuuden purkaa siinä valitsevia jännitteitä ja löytää takaisin kohti tasapainon tilaa.

Itselleni hoitajana on tärkeää kohtaaminen ja sallivan tilan luominen. Toivon, että jokainen voi kokea voivansa tulla hoitoon juuri sellaisena kuin on ja kaiken sen kanssa, mitä on juuri sillä hetkellä meneillään. Tuon itse hoitotilanteeseen läsnäoloni ja koen, että koko hoito rakentuu tämän hetkessä olemisen pohjalle. Silloin voin parhaiten kuulla, mitä hoidolta tarvitset.

Hoito tehdään vaatteet päällä ja kosketus on koko hoidon aikana kevyt ja kehon omaa korjautumisprosessia tukeva. Suosittelen, että valitset hoitoa varten mukavat ja joustavat vaatteet, joissa sinun on helppo olla ja rentoutua. Hoito kestää noin tunnin. Hoidon jälkeen on hyvä varata itselle mahdollisuuksien mukaan rauhallista aikaa olla.

HINTA 75€ (sis. alv 24%)

SIJAINTI 

Hoitotila sijaitsee Roihuvuoressa – tarkemmat osoitetiedot löydät Info-sivulta.

AJANVARAUS

Voit varata ajan VELLON kautta – tai laittamalla viestiä. Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, voit myös tiedustella peruutus- ja lisäaikoja tekstiviestitse numerosta 0400 138 859.

– Lämpimästi tervetuloa kokemaan kranion syvyys, kauneus ja toimivuus –

If you put your hands on people to make them feel better, then love has to go with those hands. That’s how you facilitate transformation.

-Dr. John E. Upledger