Sari

Version 3

Olen helsinkiläinen joogan harjoittaja ja ohjaaja, hyvinvointikaupan hengetär, energiahoitaja, yrttiopiskelija, luonnossa vaeltelija – elämästä ja kuolemasta kiehtoutunut kulkija.

Viralliselta koulutukseltani olen tradenomi ja filosofian maisteri. Olen opiskellut myös sosiaalipsykologiaa ja sosiaalityötä, työskennellyt 15 vuotta lentoemäntänä, ja tehnyt vuosien varrella vapaaehtoistyötä nuorten turvatalossa, opiskelijoiden mielenterveyttä tukevassa järjestössä, sekä vankien ja vanhusten parissa.

Viimeiset 20 vuotta jooga on ollut tärkein opettajani ja työkaluni – se on minulle elämäntapa, tie itseen. Joogan lisäksi olen opiskellut kehon, mielen ja tunteiden kanssa työskentelyä energiahoidon, regressiohoidon ja ayurvedisen hieronnan parissa. Tärkeänä osana matkaani ovat olleet myös perinteiset eteläamerikkalaiset seremoniat.

Intia on suuri rakkauteni – ja joogan rinnalla yksi suurimpia opettajiani. Olen kuitenkin myös vahvasti pohjolamme kasvatti, joka rakastaa hiljaisuutta ja kaunista luontoamme.

Minulle on tärkeää kohdata jokainen ihminen mahdollisimman aidosti ja kunnioittaa hänen ainutlaatuisuuttaan. Vahvuuksiani ovat läsnäolon ja kuulemisen taito, lempeyden ja jämäkkyyden tasapaino, ja kyky kohdata haastaviakin tilanteita rauhassa.

Uskon, että jokaisella meistä on mahdollisuus löytää yhteys omaan todelliseen itseemme. Usein tarvitsemme kuitenkin matkallamme hieman apua – peilin, sysäyksen, turvallisen ympäristön, hengityksen, liikkeen, hoitavat kädet. Haluan luoda tilan, jossa jokainen voi tehdä matkaansa turvassa ja omaan tahtiin.

Löydät näiltä sivuilta myös valokuviani. Minulle valokuvaaminen on pysähtymistä, hetkessä olemista ja asioiden näkemistä toisin silmin. Se on yhteyden ja luottamuksen luomista toiseen ihmiseen – ja hiljentymistä niin, että saan mahdollisuuden nähdä ympärillä olevan maailman maagisuuden.

Tässä maailmassa on äärettömän paljon kauneutta, ja hetkiä, jotka muistuttavat meitä ihmissielun hyvyydestä.

Jos vain pysähdymme, hiljennymme ja olemme.

Version 2

BREEZE AT DAWN

The breeze at dawn has secrets to tell you.

Don’t go back to sleep. 

You must ask for what you really want.

Don’t go back sleep.

People are going back and forth across the doorsill where the two worlds touch.

The door is round and open.

Don’t go back to sleep. 

-RUMI