Minä

IMG_2637

Olen helsinkiläinen joogan harjoittaja ja ohjaaja, hyvinvointikaupan hengetär, energiahoitaja, luonnosta lumoutuja – elämästä ja kuolemasta kiehtoutunut kulkija.

Viralliselta koulutukseltani olen tradenomi ja filosofian maisteri. Olen opiskellut myös sosiaalipsykologiaa ja sosiaalityötä, työskennellyt 15 vuotta lentoemäntänä, ja tehnyt vuosien varrella vapaaehtoistyötä nuorten turvatalossa, opiskelijoiden mielenterveyttä tukevassa järjestössä, sekä vankien ja vanhusten parissa.

Viimeiset 20 vuotta jooga on ollut tärkein opettajani ja työkaluni – se on minulle elämäntapa, tie itseen. Joogan lisäksi olen opiskellut kehon, mielen ja tunteiden kanssa työskentelyä energiahoidon, regressiohoidon ja ayurvedisen hieronnan parissa. Tärkeänä osana matkaani ovat olleet myös perinteiset eteläamerikkalaiset seremoniat.

Intia on suuri rakkauteni – ja joogan rinnalla yksi isoimpia opettajiani. Olen kuitenkin myös vahvasti pohjolamme kasvatti, joka rakastaa hiljaisuutta ja kaunista luontoamme.

Minulle on tärkeää kohdata jokainen ihminen mahdollisimman aidosti ja kunnioittaa hänen ainutlaatuisuuttaan. Vahvuuksiani ovat läsnäolon ja kuulemisen taito, lempeyden ja jämäkkyyden tasapaino, ja kyky kohdata haastaviakin tilanteita rauhassa. Haluan luoda tilan, jossa jokainen voi tehdä matkaansa turvassa ja omaan tahtiin.

Löydät näiltä sivuilta myös valokuviani. Minulle valokuvaaminen on pysähtymistä, hetkessä olemista ja asioiden näkemistä toisin silmin. Se on yhteyden ja luottamuksen luomista toiseen ihmiseen – ja hiljentymistä niin, että saan mahdollisuuden nähdä ympärillä olevan maailman maagisuuden.

_

_

IMG_7740

BREEZE AT DAWN

The breeze at dawn has secrets to tell you.

Don’t go back to sleep. 

You must ask for what you really want.

Don’t go back sleep.

People are going back and forth across the doorsill where the two worlds touch.

The door is round and open.

Don’t go back to sleep. 

-RUMI