Sari

IMG_2637

Olen helsinkiläinen joogan harjoittaja ja opettaja, kraniosakraaliterapian opiskelija, energiahoitaja, hyvinvointikaupan hengetär, luonnosta lumoutuja – elämästä ja kuolemasta kiehtoutunut kulkija.

Pohjakoulutukseltani olen tradenomi ja filosofian maisteri. Ehdin viettää 15 vuotta lentoemännän ammatissa ennen kuin joogasta ja hoidoista tuli myös osa toimeentuloani.

Intia on suuri rakkauteni – ja joogan rinnalla yksi isoimpia opettajiani. Olen kuitenkin myös vahvasti pohjolamme kasvatti, joka rakastaa hiljaisuutta ja kaunista luontoamme.

Jooga avasin minulle aikoinaan kehon kautta oven mielen ja sielun maailmaan. Tällä yli 20 vuotta sitten alkaneella matkalla olen edelleen. Kehon ja mielen kanssa työskentelyssä jooga on ollut tärkein ja pitkäaikaisin opettajani. Voit lukea lisää joogamatkastani täältä. Ajan saatossa joogan tueksi tuli erilaisia hoitomuotoja ja aloin opiskella osaa niistä myös itse.

Intiassa vaikutuin ayurvedisen hieronnan kokonaisvaltaisuudesta ja sain kokea, miten kehollisen hoidon kautta voi päästä käsiksi myös tunnemaailmaan ja muistoihin. Opiskelin ensin ayurvedista hierontaa ja siitä ikäänkuin luonnollisena jatkumona saman opettajan opissa regressiohoitoa. Regressiohoidot avasivat minulle aivan uuden ulottuvuuden itseeni ja siihen, miten katson elämää. Hoitajana se opetti minulle erityisesti tunnetyöskentelyä sekä turvallista ja tietoista läsnäoloa. Energiahoitajaksi kouluttauduin kymmenisen vuotta sitten ja teen hoitoja aika ajoin edelleen. Energiahoidot ovat antaneet minulle mahdollisuuden valjastaa herkkyyteni entistä hienovaraisempaan tapaan hoitaa.

Nyt olen kraniosakraaliterapian (CranioSacral Therapy ) opiskelijana pitkästä aikaa uuden äärellä. Minusta kuitenkin tuntuu, että koko tähän asti kulkemani matka tukee minua tässä uuden oppimisessa ja kohtaamisessa. Näen ja koen kraniosakraalihoidoissa paljon yhtäläisyyttä joogaan, kuten myös aiemmin tekemiini hoitomuotoihin. Aloitin opiskeluni (Upledger Institute Finland) joulukuussa 2021 ja teen tällä hetkellä kraniosakraaliterapian opiskelijahoitoja.

Minulle on tärkeää läsnäolo ja kuunteleminen sekä sallivan tilan luominen. Tilan, jossa jokainen voi tehdä matkaansa turvassa ja omaan tahtiin.

-Oma

Löydät näiltä sivuilta myös valokuviani. Minulle valokuvaaminen on pysähtymistä, hetkessä olemista ja asioiden näkemistä toisin silmin. Se on yhteyden ja luottamuksen luomista toiseen ihmiseen – ja hiljentymistä niin, että saan mahdollisuuden nähdä ympärillä olevan maailman maagisuuden.

BREEZE AT DAWN

The breeze at dawn has secrets to tell you.

Don’t go back to sleep. 

You must ask for what you really want.

Don’t go back sleep.

People are going back and forth across the doorsill where the two worlds touch.

The door is round and open.

Don’t go back to sleep. 

-RUMI